A Motoros Family-ről

Közösség

Friss topikok

  • Kocsó: Egy oktatótól hallottam azt a tippet, hogy sötétben rendszeres időközönként érdemes rövidet dudáln... (2015.01.20. 09:53) Éjszakai motorozás
  • cartshee: Mióta "megnyitották" előttünk a buszsávokat, azóta csodálatos a városban robogni.. vannak sűrűbb s... (2014.07.14. 14:18) Miért is jó robogózni?
  • Kelly és a szexi dög: és ez az autóvezetésre is igaz... (2014.05.19. 13:40) Vezetés? Technika?
  • torró: Hát igen. Nincs biztosíték arra, ha motorra ülsz bármi történhet. De ez igaz mindenre.Furcsa dolgo... (2014.05.18. 17:08) Miből van a baj?
  • DRacsi: 27 éve nyomom a városban, de amikor hátrafordultam mindig ráfutás lett belőle...... soha NE fordul... (2014.05.08. 14:41) Jó tanácsok városi közlekedéshez - motorosoknak

Motoros csajok, csajos motorok

2014.06.26. 10:49 Motoros Family

Manapság a motorozás már egyáltalán nem annyira a férfiak kiváltsága, mint pár évtizeddel ezelőtt. Láthatóan egyre több leányzó hódol ennek a szenvedélynek, és még többen vannak, akik még/már szemeznek vele.  Ez utóbbi csoportnak szeretnénk pár tippet adni, hiszen sokan nem tudják, hogy is kezdjenek hozzá.

A nőket sok esetben már alapból a magasságuk hátráltatja, egy alacsony termetű, netán még törékeny alkatú csajszinak nem jöhet szóba akármilyen gépezet, ez sokakat alapból elrettent. De ne hagyd magad elrettenteni!

Ha még adott esetben sosem ültél motoron, először próbálkozhatsz „csak” egy robogóval is (legyen az kicsi vagy nagyobb), az egyensúlyérzéket, reflexeket ugyanúgy kifejleszti, és kiválóan megtanít lazán közlekedni a forgalomban. Aztán jöhetnek a nagyobb, váltós gépek is. Ha alacsony vagy, valószínűleg több üléspróbát is kell majd venned, mire megtalálod a legmegfelelőbbet. Próbálj a kis, karcsú kis naked bike-ok között keresgélni, vagy ha nagyobb köbcentis motort szeretnél, szintén a „csupasz” kategória lehet a nyerő, vagy a csopper(szerű) vasak, hiszen itt nem kell plusz idomok súlyát megtartanod, illetve túl nagyot terpesztened. De természetesen bármely kategóriában lehetséges megfelelő motort találni.

Sok gépnek gyárilag állítható az ülésmagassága, érdemes lehet akár ilyet kiszemelni, de persze egy jó szerelő centiket is tud csökkenteni azon (vagy akár az ülés átszabásával is lehet trükközni).  


Szóval lányok, „lóra” fel, bár motorozni utasként is nagyszerű tud lenni, próbáljátok ki az önálló vezetés élvezetét is!

 

women-motorcycle-2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: női motoros

A bejegyzés trackback címe:

https://motorosfamily.blog.hu/api/trackback/id/tr276420343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása