A Motoros Family-ről

Közösség

Friss topikok

  • Kocsó: Egy oktatótól hallottam azt a tippet, hogy sötétben rendszeres időközönként érdemes rövidet dudáln... (2015.01.20. 09:53) Éjszakai motorozás
  • cartshee: Mióta "megnyitották" előttünk a buszsávokat, azóta csodálatos a városban robogni.. vannak sűrűbb s... (2014.07.14. 14:18) Miért is jó robogózni?
  • Kelly és a szexi dög: és ez az autóvezetésre is igaz... (2014.05.19. 13:40) Vezetés? Technika?
  • torró: Hát igen. Nincs biztosíték arra, ha motorra ülsz bármi történhet. De ez igaz mindenre.Furcsa dolgo... (2014.05.18. 17:08) Miből van a baj?
  • DRacsi: 27 éve nyomom a városban, de amikor hátrafordultam mindig ráfutás lett belőle...... soha NE fordul... (2014.05.08. 14:41) Jó tanácsok városi közlekedéshez - motorosoknak

Én + A Motorom = Mi

2014.07.28. 18:15 Motoros Family

Általában mindenből a sajátunk a legszebb. Lehet, hogy kicsit kopott, lehet, hogy nem a legújabb, de mégiscsak a miénk. Ez gyakorlatilag az élet minden területére igaz, és nincs másképp a motorokkal sem.  Főleg, hogy nem sok olyan motoros van, aki egy egyszerű tárgyként viszonyul a paripájához – ennél az sokkal többet jelent, gyakorlatilag egy társat, akitől sajnálna megválni.

love.jpg

Ti hogy találtátok meg a „szívetek választottját” anno? Én emlékszem, az interneten, egy külföldi oldalon láttam meg először „őt”, és – ahogy mondani szokták – szerelem volt első látásra. Ott azon nyomban elhatároztam, hogy egyszer márpedig ilyen motorom lesz, nem is olyan soká’. És tényleg nem telt el sok idő, egy kis gyűjtögetés, majd keresgélés után megtaláltam. Élőben is ugyanolyan szép volt, mint képeken, sőt! És nekem azóta is a saját gépem a legszebb… természetesen  megcsodálom a szép vasakat, de sosincs olyan érzésem, hogy egy másik kellene.

keep-calm-and-love-your-motorbike-5.png

Sokan a praktikumot szem előtt tartva választanak, de ez az érzés, azt gondolom, még akkor is megvan.  Persze mindenkinek van álommotorja, amiért bármit megadna, de ezek sokszor az elérhetetlen kategóriába tartoznak (hacsak nem ütöd meg a főnyereményt a lottón)…

Kíváncsiak voltunk rá, hogy Ti hogyan viszonyultok a motorjaitokhoz, és hogy mennyire „bensőséges” a kapcsolatotok, ezért egy versenyt hirdettünk „Én és a motorom” szlogennel. Facebook oldalunkon sok büszke tulajdonos mutatta meg magát gépével, és a Ti szavazataitok döntötték el, hogy a több mint 20 indulóból végül kik legyenek a nyertes párosok.

veseny.jpg

A motorszépségverseny eredménye:

1. helyezett (siófoki wellness hétvégét nyert): Györkös Dávid és motorja

2. helyezett (élményfürdő belépőt nyert): Porpáczy Richárd és motorja

3. helyezett (balatoni sétahajózást nyert): Sztudva Mónika és motorja

 

Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál szépségverseny motorosfamily

A bejegyzés trackback címe:

https://motorosfamily.blog.hu/api/trackback/id/tr826551537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása