A Motoros Family-ről

Közösség

Friss topikok

  • Kocsó: Egy oktatótól hallottam azt a tippet, hogy sötétben rendszeres időközönként érdemes rövidet dudáln... (2015.01.20. 09:53) Éjszakai motorozás
  • cartshee: Mióta "megnyitották" előttünk a buszsávokat, azóta csodálatos a városban robogni.. vannak sűrűbb s... (2014.07.14. 14:18) Miért is jó robogózni?
  • Kelly és a szexi dög: és ez az autóvezetésre is igaz... (2014.05.19. 13:40) Vezetés? Technika?
  • torró: Hát igen. Nincs biztosíték arra, ha motorra ülsz bármi történhet. De ez igaz mindenre.Furcsa dolgo... (2014.05.18. 17:08) Miből van a baj?
  • DRacsi: 27 éve nyomom a városban, de amikor hátrafordultam mindig ráfutás lett belőle...... soha NE fordul... (2014.05.08. 14:41) Jó tanácsok városi közlekedéshez - motorosoknak

Vízpart, napsütés és motorzaj

2014.07.16. 16:58 Motoros Family

Pár hónapja talán még csak álomnak tűnt, mostanra azonban valósággá vált, sőt, furcsa kimondani, de már túl is vagyunk az első MOL Motoros Family Fesztiválon. Hétvégén ugyanis Velencén gyűltek össze a „családtagok”, ahol egy kellemes, programokban gazdag napot töltöttünk együtt.

Pedig egy esős, hideg hét után és a borús előrejelzéseket olvasva, őszintén szólva nem sok jóra számítottunk, már ami az időjárást illeti. De végül nagyon kegyeibe fogadott minket az ég, hiszen szombaton ragyogó napsütés és 30 fok körüli hőmérséklet várta a tóhoz lelátogatókat.

DSC_0124.JPG

Már kora reggel, 9 óra körül sok motoros gyülekezett a Velencei Vízi Várnál – sportmotorosok, csopperesek, endurósok, robogósok egyaránt eljöttek, itt senki sem lógott ki a sorból. A nap egy tókerülő túrával indult, melynek állomásain kvíz- és motoros ügyességi versenyeken vettünk részt, majd a nap végén a legügyesebbek díjakat is kaptak.

Visszaérkezve ki-ki talált magának való programot a strand területén (ami egyébként nagyon szép és éppen ezért szuper helyszínnek bizonyult), lehetett vízibiciklizni, csúszdázni, de többen egyszerűen csak ejtőztek egy kicsit, és két program között süttették magukat a parton. A „nagylányok” hennát, a kislányok csillámtetoválást festethettek magukra, a kicsiknek pedig még ugrálóvár is volt (benzinkút alakú, természetesen), ahol láthatóan nagyon jól érezték magukat.

A nap egyik fénypontja pedig az „Én és a motorom” fotózás majd a hangnyomás-mérés volt, ahol Kovács Áron „műsorvezetésével” a motortulajdonosok lemérhették, milyen hangosan tud üvölteni a gépsárkányuk. Ide aztán nem kellett kétszer invitálni a motorosokat: szép hosszú sorban állva várták, hogy sorra kerüljenek. Mit is mondjak, voltak vicces pillanatok…. nagyon jól szórakoztunk „csak” nézőként is.

DSC_0432.JPG

Hát még az utána következő kötélhúzáson… bizony, ilyen is volt, mégpedig Honda és Kawasaki tulajdonosok feszültek egymásnak. Szoros volt a „meccs”, percekig tartott, mire eldőlt a csata - végül a „zöldek” kerültek ki győztesként.

A Magyar Mentőmotor Alapítvány is képviseltette magát, bemutatták a motort és a felszereléseket, amivel dolgoznak, valamint beszéltek az áldozatos és kemény munkáról, amit nap mint nap végeznek - nekik egyébként a hónap végéig gyűjt adományokat a Motoros Family.

Ha úgy gondolod, te is szeretnéd támogatni munkájukat, akár csak a legcsekélyebb összeggel, a http://mentomotoralapitvany.hu/magyar-mentomotor-alapitvany/ oldalon található bankszámlaszámon várjuk felajánlásodat! A közleményben tüntesd fel: Motoros Family.


DSC_0606.JPG

A motoros rendőröket ugyancsak „kifaggatta” Kovács Áron, sok érdekességet megtudhattunk az ő munkájukról is.

És persze nincs Motoros Family rendezvény összefogás nélkül… ezúttal ez egy flashmobot jelentett, ahol szó szerint összefogtak a motorosok: szorosan egymás mellé állva, bukósisakjukat felvéve kialakították a jelképünknek számító szívet, benne az autóval és motorral. Íme, a végeredmény felülről. Jól mutat, igaz?

FM01.png

A nap végén levezetésnek koncerteken lazíthattak a részvevők, volt Firkin, Anima Sound System és Káosz Központ. Már jóformán sötétedett, mire véget értek a programok, így mindenki kellemesen elfáradva, de élményekkel tele térhetett haza, hiszen egy remek kis napot zártunk.

A hagyomány remélhetőleg elindult. Egy biztos, mi jövőre is szeretnénk Veletek fesztiválozni! De még az idei év is hosszú, és szerencsére jó sok programmal készülünk az elkövetkezendő hónapokban. Tartsatok velünk!

Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál flashmob adománygyűjtés motorosfamily

A bejegyzés trackback címe:

https://motorosfamily.blog.hu/api/trackback/id/tr946510783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása