A Motoros Family-ről

Közösség

Friss topikok

  • Kocsó: Egy oktatótól hallottam azt a tippet, hogy sötétben rendszeres időközönként érdemes rövidet dudáln... (2015.01.20. 09:53) Éjszakai motorozás
  • cartshee: Mióta "megnyitották" előttünk a buszsávokat, azóta csodálatos a városban robogni.. vannak sűrűbb s... (2014.07.14. 14:18) Miért is jó robogózni?
  • Kelly és a szexi dög: és ez az autóvezetésre is igaz... (2014.05.19. 13:40) Vezetés? Technika?
  • torró: Hát igen. Nincs biztosíték arra, ha motorra ülsz bármi történhet. De ez igaz mindenre.Furcsa dolgo... (2014.05.18. 17:08) Miből van a baj?
  • DRacsi: 27 éve nyomom a városban, de amikor hátrafordultam mindig ráfutás lett belőle...... soha NE fordul... (2014.05.08. 14:41) Jó tanácsok városi közlekedéshez - motorosoknak

A Harley-Davidson legnagyobb riválisa: az Indian Motorcycle

2016.10.08. 12:36 Motoros Family

Mióta a Polaris bekebelezte az Indian Motorcycle-t 2011-ben, a Minnesota-beli cég keményen dolgozott azon, hogy újraélessze az Indian Motorcycle-t, amely még 1901-ben született.

Úgy néz ki, sikerült is nekik! Mai bejegyzésünkben bemutatjuk nektek a Springfieldet, a vállalat egyik legújabb modelljét. Ez egy igazi túrázó motor, amin akár két ember is kényelmesen elférhet.

 
first-up-is-the-springfield-named-for-the-massachusetts-town-where-indian-was-founded-this-is-a-throwback-classic-touring-motorcycle-intended-to-carry-one-or-two-riders-on-a-serious-road-trip.jpg

Impozáns lámpák

 this-is-a-familiar-setup-for-the-windscreen-headlights-and-turn-signals-but-wow--check-out-all-that-chrome-the-screen-can-be-quickly-removed-by-the-way.jpg

Magával ragadó design

 heres-what-the-rider-sees-a-big-tourercruiser-like-this-is-ridden-upright-with-feet-forward.jpg

Elég minimalista, de nekünk nagyon bejön!

 pretty-minimalist-actually.jpg 

Van egy antik kinézetű sebességmérő egy digitális kijelzővel, ami további hasznos információkat is jelez, úgy, mint az időt, megtett kilométert, környezeti levegő hőmérsékletét, illetve a jármű meghibásodását. A motor tempomattal is rendelkezik, ami kényelmes megoldást nyújthat hosszú túrákon.

Szépen varrott ülése kiemelkedően komfortossá teszi a motort. Ráadásul ketten is kényelmesen elférnek rajta!

 and-there-are-two-of-em-the-passenger-also-gets-a-set-of-flip-down-footrests.jpg

Ez az egyedi, indián fejet ábrázoló motorháztető-díszt külön világítással látták el. Így azt bekapcsolva még különlegesebbé tehetjük a motor megjelenését.

 this-war-bonnet-ornament-lights-up-and-projects-from-the-front-wheel-fairing.jpg

A képek forrása: Business Insider

Szólj hozzá!

Címkék: motor design ősz indian harley davidson minimalista motoros túra instagram robog motorosfamily

A bejegyzés trackback címe:

https://motorosfamily.blog.hu/api/trackback/id/tr8711778215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása