A Motoros Family-ről

Közösség

Friss topikok

  • Kocsó: Egy oktatótól hallottam azt a tippet, hogy sötétben rendszeres időközönként érdemes rövidet dudáln... (2015.01.20. 09:53) Éjszakai motorozás
  • cartshee: Mióta "megnyitották" előttünk a buszsávokat, azóta csodálatos a városban robogni.. vannak sűrűbb s... (2014.07.14. 14:18) Miért is jó robogózni?
  • Kelly és a szexi dög: és ez az autóvezetésre is igaz... (2014.05.19. 13:40) Vezetés? Technika?
  • torró: Hát igen. Nincs biztosíték arra, ha motorra ülsz bármi történhet. De ez igaz mindenre.Furcsa dolgo... (2014.05.18. 17:08) Miből van a baj?
  • DRacsi: 27 éve nyomom a városban, de amikor hátrafordultam mindig ráfutás lett belőle...... soha NE fordul... (2014.05.08. 14:41) Jó tanácsok városi közlekedéshez - motorosoknak

Add a véred másokért!

2014.07.20. 19:15 Motoros Family

És ezt most nagyon is szó szerint értjük… A Motoros Family ugyanis augusztusban is robog tovább, és ezúttal (mint már bizonyára sokan tudjátok) a véradás fontosságára szeretnénk felhívni a figyelmet... Vagyis ennél sokkal többet teszünk, hiszen az egész országot átfogó véradó kampányt szervezünk a Ments Életet Alapítvánnyal közösen.

blood-donation-595x240.jpg

Kiemelt fontosságú ügy ez számunkra, hiszen augusztus az év „legvérszegényebb” hónapja. Ilyenkor - rossz még leírni is, de - sajnos több a baleset, kevesebb a véradó, így a vérkészletek bizony hamar megcsappannak. Sajnos volt már olyan ismerősöm, akinek azért kellett túl hosszú időt várnia egy nagyon komoly és fontos műtétre, mert egészen egyszerűen nem volt elegendő vér. Az lenne az ideális, ha ilyen nem fordulhatna elő.

Ezért is számít ilyenkor egytől egyig mindenki. Tudtad, hogy egy véradással három ember életét mentheted meg? Ez azért nem hangzik rosszul. Neked pedig semmibe sem kerül.

Az országos kampány egész hónapban tart, így Budapest mellett számos vidéki helyszínen is várunk:

helyszinek_terkep_logoval.png

De természetesen nem csak augusztusban van szükség a segítségedre, hanem folyamatosan az év során, ezért arra biztatunk, hogyha egészséges vagy és megteheted, menj el rendszeresen vért adni! (Egy kis személyes megjegyzés: a véradónak is jó a „csapolás”, hiszen a szervezeted felfrissül tőle.) Nem vesz igénybe túl sok időt, de – csak magunkat tudjuk ismételni – nagyon sokat segíthetsz vele.

who_021251.jpg

Számítunk Rád!

Szólj hozzá!

Címkék: véradás motorosfamily mentséletetalapítvány

A bejegyzés trackback címe:

https://motorosfamily.blog.hu/api/trackback/id/tr496520417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása