A Motoros Family-ről

Közösség

Friss topikok

  • Kocsó: Egy oktatótól hallottam azt a tippet, hogy sötétben rendszeres időközönként érdemes rövidet dudáln... (2015.01.20. 09:53) Éjszakai motorozás
  • cartshee: Mióta "megnyitották" előttünk a buszsávokat, azóta csodálatos a városban robogni.. vannak sűrűbb s... (2014.07.14. 14:18) Miért is jó robogózni?
  • Kelly és a szexi dög: és ez az autóvezetésre is igaz... (2014.05.19. 13:40) Vezetés? Technika?
  • torró: Hát igen. Nincs biztosíték arra, ha motorra ülsz bármi történhet. De ez igaz mindenre.Furcsa dolgo... (2014.05.18. 17:08) Miből van a baj?
  • DRacsi: 27 éve nyomom a városban, de amikor hátrafordultam mindig ráfutás lett belőle...... soha NE fordul... (2014.05.08. 14:41) Jó tanácsok városi közlekedéshez - motorosoknak

Divatosan a motoron is

2014.07.08. 17:06 Motoros Family

A cím alapján már gondolom sejted, mostani bejegyzésünk is inkább a csajoknak fog szólni (no de azért a srácok se lapozzanak tovább). Sokak fejében még mindig az a tévképzet él, hogy ha valaki motorral közlekedik, annak szükségszerűen „csúnya”, biztonságos, de nem divatos ruhákban kell lennie. Pedig ez ma már közel sem így van. A gyártók a praktikum mellett ma már a külcsínre is adnak, nagyon is.

Menő színösszeállítások, vagány szabások csábítanak az üzlet polcain, utcaira hajazó cuccok, amikben - leszállva a motorról – már egyáltalán nem ciki bemenni például egy plázába. Néha csak a „szakavatott” szemek szúrják ki, hogy ez bizony nem hagyományos ruhadarab.

12.jpg

A leányzóknak pláne divatos cuccokat gyártanak, csajos színekben, szűkített fazonban. Ha például városban robogózol, felvehetsz egy hagyományosnak tűnő, de valójában motoros farmert – nekem EZ kifejezetten nagy kedvencem, hiszen megfelelően védve vagyok egy esés esetén, mégis olyan ruhadarab, hogy bármikor szívesen felkapom, mert egyszerűen jól néz ki. Vagy ott a tornacipőnek álcázott motoros cipő, melyben merevítések vannak a biztonság érdekében, szóval ha nagyon rosszul jönne ki a lépés, akkor sem engedi összepasszírozni a lábadat. Plusz egy stílusos dzseki, melyben nem karcolod fel az aszfaltot, ha elesel, mégsem sülsz meg benne  – kész is a (férfiszemeket vonzó) vagány külső. Igen, a motoros hölgyek egyébként is mindig kiemelt figyelemben részesülnek, hiszen megmozgatják a férfiak fantáziáját. :)

Schuberth-C3-Pro-Women-Modular-Helmet-Picture.jpg

Egyszóval ne tartson vissza, hogy nem tudsz csinos lenni a motoron, igenis lehetsz. Egyik korábbi bejegyzésünkben már hangsúlyoztuk, de most ismét: kis ruhában, kis cipőben, „kis semmiben” ne indulj útnak még a sarki kisboltba se, mert csúnya vége lehet. A hatalmas hegek pedig kicsit sem divatosak… 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motorosfamily.blog.hu/api/trackback/id/tr936485077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása