A Motoros Family-ről

Közösség

Friss topikok

  • Kocsó: Egy oktatótól hallottam azt a tippet, hogy sötétben rendszeres időközönként érdemes rövidet dudáln... (2015.01.20. 09:53) Éjszakai motorozás
  • cartshee: Mióta "megnyitották" előttünk a buszsávokat, azóta csodálatos a városban robogni.. vannak sűrűbb s... (2014.07.14. 14:18) Miért is jó robogózni?
  • Kelly és a szexi dög: és ez az autóvezetésre is igaz... (2014.05.19. 13:40) Vezetés? Technika?
  • torró: Hát igen. Nincs biztosíték arra, ha motorra ülsz bármi történhet. De ez igaz mindenre.Furcsa dolgo... (2014.05.18. 17:08) Miből van a baj?
  • DRacsi: 27 éve nyomom a városban, de amikor hátrafordultam mindig ráfutás lett belőle...... soha NE fordul... (2014.05.08. 14:41) Jó tanácsok városi közlekedéshez - motorosoknak

Zenével és motorozással egy jó ügyért

2014.07.07. 10:35 Motoros Family

Itt a július, itt az ideje egy nagy motoros bulinak! Biztosan Ti is szerettek motoros találkozókra járni, ahol együtt motorozhattok, új barátokat szerezhettek, beszélgethettek a gépeitekről, és jó zene szól. Ha ez így van, ott a helyetek a MOL Motoros Family Fesztiválon! Szuper programok várnak mindenkire egész nap, és a szórakozáson kívül szerepet kap egy jó cél szolgálata is: több programot a közlekedésbiztonság témája ihletett. 

Az időpont július 12., a helyszín pedig a Velencei Vízi Vár (2481, Velence, Enyedi utca - Fő utca), a Velencei-tó partján található strand. A részvétel teljesen ingyenes, csupán jeleznünk kell részvételi szándékunkat az info@motorosfamily.hu e-mail címen. 

4.jpg

Változatos programok várnak ránk egész nap, lesz például sportbajnokság (foci, strandröplabda, úszóverseny és kötélhúzás), és a strand óriáscsúszdáját is korlátlanul használhatjuk, miközben csobbanunk a tóban. A zenei élményt három koncert biztosítja majd, fellép a Firkin, az Anima Sound System, és a Káosz Központ, utóbbi élén a Motoros Family nagykövetével, Kovács Áronnal. Lesz tehát rock, ír kocsmazene, és az elektronikusabb zenei irány kedvelői sem unatkoznak majd. Bátran érkezhetünk családdal is, hiszen a gyerekekre is számos szórakoztató program vár földön és vízben egyaránt. A Kölyökpark töltőállomás-ugrálóvára, valamint a gyermekmedence vízi dodzsemei garantálják a kicsik szórakozását. 

De mit is ér egy motoros fesztivál motoros programok nélkül?! Érdemes reggel 9-kor érkezni, hiszen a nap egy közös motorozással indul a Velencei-tó körül. Ha a csapattal tartunk, nemcsak egy jót túrázhatunk, de meg is mérettethetjük magunkat elméletben és gyakorlatban is.

Lesz motoros szépségverseny: profi fotós készít rólunk és járgányunkról képet, arról pedig, hogy ki a győztes, a Motoros Family tagjai döntenek majd a Facebookon. A Motoros Hangadó névre keresztelt hangerőmérésen megmutathatjuk, mekkorát szól a motorunk, és természetesen itt is díjazásra kerülnek a legjobbak. 

 

A2_PLAKÁT_420X594_GORBE.jpg

 

A szervezők egyébként nagyon kitesznek magukért a jutalmakat illetően is, ha részt veszünk a programokon, nyerhetünk motorriasztót, élményfürdőzést, sétahajózás, vagy akár egy wellness hétvégét is, de a Magna Cum Laude koncertbelépőkre és még egy vezetéstechnikai tréningre is esélyesek vagyunk!

A szórakozáson túl a fesztiválnak egy másik apropója is van: részvételünkkel a közlekedésbiztonságért is sokat tehetünk. Bőven lesz lehetőségünk tanulni, hiszen részt vehetünk egy kerekasztal-beszélgetésen az ORFK motoros rendőreivel, és a Vízimentők is egész napos bemutatót és oktatást tartanak.

A nap fénypontját pedig az a látványos akció fogja jelenteni, amikor 19:30-kor mindannyian együtt szólalunk fel a biztonságos közlekedésért! A MOL Motoros Family logójából jól ismert szív alakzatot formáljuk meg bukósisakjainkból, amellyel egy autót és egy motort ölelünk majd körül. Az üzenet egyszerű és egyértelmű: arra kérünk minden motorost és autós társainkat, hogy vigyázzunk egymásra az utakon.

Mindemellett a fesztiválon gyűjtést is tartanak a Magyar Mentőmotor Alapítvány számára, hogy új készülékeket vásárolhassanak. Munkájuk számtalan közúti balesetben ment életet, támogassuk őket minél többen!

1.jpg

 

A www.motorosfamily.hu oldalon, valamint a Motoros Family Facebook-oldalán további információkat olvashatunk az eseményről. 

Pattanjatok tehát nyeregbe július 12-én, és irány a Velencei Vízi Vár és az I. MOL Motoros Family Fesztivál! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motorosfamily.blog.hu/api/trackback/id/tr326473257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása