A Motoros Family-ről

Közösség

Friss topikok

  • Kocsó: Egy oktatótól hallottam azt a tippet, hogy sötétben rendszeres időközönként érdemes rövidet dudáln... (2015.01.20. 09:53) Éjszakai motorozás
  • cartshee: Mióta "megnyitották" előttünk a buszsávokat, azóta csodálatos a városban robogni.. vannak sűrűbb s... (2014.07.14. 14:18) Miért is jó robogózni?
  • Kelly és a szexi dög: és ez az autóvezetésre is igaz... (2014.05.19. 13:40) Vezetés? Technika?
  • torró: Hát igen. Nincs biztosíték arra, ha motorra ülsz bármi történhet. De ez igaz mindenre.Furcsa dolgo... (2014.05.18. 17:08) Miből van a baj?
  • DRacsi: 27 éve nyomom a városban, de amikor hátrafordultam mindig ráfutás lett belőle...... soha NE fordul... (2014.05.08. 14:41) Jó tanácsok városi közlekedéshez - motorosoknak

Itt a nyár, vár a fesztivál!

2014.06.12. 12:49 Motoros Family

Ti szerettek motoros összejövetelekre járni? Én személy szerint most jöttem haza az idei szezon számomra első motoros fesztiváljáról, szóval az élmény még elég friss, ezért nem tudok nem erről írni Nektek. Hiszen egy ilyen rendezvény valami olyan, de olyan fantasztikus hangulatot tud adni, amiben még napokkal utána is tobzódsz. 

 

IMG_8809.jpg

 

Vannak jó bulik, persze, lehet szombatonként a diszkóban pörögni, de ezek a partik a közelébe sem érnek egy motoros fesztnek…. hogy miért? Mert itt olyanok vannak veled, akik azt szeretik, mint Te. Mert egyszerűen utánozhatatlan érzés, mikor több ezer idegen ember vesz körül, mégis egytől egyig mindegyikkel összefűz a láthatatlan kis kapocs, a közös érdeklődés. Mert simán odamehetsz gyakorlatilag bárkihez, hiszen egy hatalmas baráti kör illúzióját kelti az egész, és tuti, hogy el tudtok beszélgetni, ha másról nem is, a közös hobbiról biztosan. És ez mindig elő is fordul – nincs olyan, hogy ne akadjon valaki, aki odajön érdeklődni a gépedről, Te pedig lelkesen sztorizol neki róla. Ugyanígy Te is odamész valakihez, aki épp álmaid motorjával érkezett, hogy megcsodáld azt, vagy egy kis gázcibálás kíséretében „hangmintát vegyél”.

 

IMG_7580.jpg

Biztosan érted - mikor egy idegen társaságban vagy, de valahogy mégsem érzed magad idegennek. Valahol itt rejlik a fesztiválok varázsa.
No meg a motoros felvonulások… annak, aki még nem volt egy ilyenen se, nem is lehet átadni, milyen az, mikor több száz vagy ezer vas dübörög egyszerre, az emberek néznek, fényképeznek, integetnek, pacsiznak az út széléről…  zseniális fíling.
Szóval ha még nem voltál, csak ajánlani tudom, hogy egyszer látogass el valamilyen motoros összejövetelre… legyen az egy kisebb, akár helyi találka, vagy egy nagy, több napos fesztivál, egy biztos: maradandó élmény lesz! Olyan, amit kár kihagyni… 

IMG_8988.jpg
A képek forrása: Open Road Fest

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motorosfamily.blog.hu/api/trackback/id/tr816297790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása