A Motoros Family-ről

Közösség

Friss topikok

  • Kocsó: Egy oktatótól hallottam azt a tippet, hogy sötétben rendszeres időközönként érdemes rövidet dudáln... (2015.01.20. 09:53) Éjszakai motorozás
  • cartshee: Mióta "megnyitották" előttünk a buszsávokat, azóta csodálatos a városban robogni.. vannak sűrűbb s... (2014.07.14. 14:18) Miért is jó robogózni?
  • Kelly és a szexi dög: és ez az autóvezetésre is igaz... (2014.05.19. 13:40) Vezetés? Technika?
  • torró: Hát igen. Nincs biztosíték arra, ha motorra ülsz bármi történhet. De ez igaz mindenre.Furcsa dolgo... (2014.05.18. 17:08) Miből van a baj?
  • DRacsi: 27 éve nyomom a városban, de amikor hátrafordultam mindig ráfutás lett belőle...... soha NE fordul... (2014.05.08. 14:41) Jó tanácsok városi közlekedéshez - motorosoknak

2014.03.21. 11:38 Motoros Family

Megalakultunk! Robogjunk be együtt a köztudatba!

 

A Motoros Family közössége azért jött létre, hogy a motoros és robogós társadalmat egy nagy családdá kovácsolja össze, amelynek tagjai valami igazán jó dolgot képesek együtt véghezvinni.

A képlet egyszerű: fogjuk kedvenc kétkerekű társunkat, pattanjunk fel rá, és segítsünk együtt, ahol tudunk. Lehet ez egy árvíz, ahol homokzsákokat kell pakolni, szükség lehet arra, hogy vért adjunk embertársainknak, de Földünk egészségének megőrzése érdekében is felléphetünk. Mostantól a segítség két keréken érkezik.

Minden hónapra tartogatunk valami izgalmasat. Lesznek majd közös „jócselekedetek”, de ki is kapcsolódunk együtt koncerteken, versenyeken. Így több dolgot köthetünk össze: egyszerre érezhetjük magunkat jól együtt, és tehetünk valami igazán pozitívat.

Hogy fokozzuk az izgalmakat, a programokról egyelőre nem árulunk el többet, de azt megígérhetjük, hogy unatkozni nem fogunk. 

 

bejegyzes1_tartozzkozenk_1.png

És hogy miért érdemes közénk tartozni?

  1. Motorozni jó, együtt motorozni még jobb!
  2. A szuper hangulat garantált.
  3. Összefogással minden könnyebben megy.
  4. Ha jót cselekszel, jutalomban is részesülhetsz. A MOL Green Kártya tulajdonosaként kedvezményesen tankolhatsz, de további meglepetésekre is számíthatsz.

 

Figyeljétek ti is blogunkat, és látogassatok el a www.motorosfamily.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtaláltok. Csatlakozzatok még ma, és legyetek részesei a Motoros Family által kínált kalandnak!

 

Hétvégén pedig az Autó, Motor és Tuning Show-n találkozhattok velünk. Megismerhettek minket, és csatlakozni is tudtok hozzánk. Gyertek, legyünk minél többen!

Időpont: Március 21−23.

Helyszín: Hungexpo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motorosfamily.blog.hu/api/trackback/id/tr95871270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása