A Motoros Family-ről

Közösség

Friss topikok

  • Kocsó: Egy oktatótól hallottam azt a tippet, hogy sötétben rendszeres időközönként érdemes rövidet dudáln... (2015.01.20. 09:53) Éjszakai motorozás
  • cartshee: Mióta "megnyitották" előttünk a buszsávokat, azóta csodálatos a városban robogni.. vannak sűrűbb s... (2014.07.14. 14:18) Miért is jó robogózni?
  • Kelly és a szexi dög: és ez az autóvezetésre is igaz... (2014.05.19. 13:40) Vezetés? Technika?
  • torró: Hát igen. Nincs biztosíték arra, ha motorra ülsz bármi történhet. De ez igaz mindenre.Furcsa dolgo... (2014.05.18. 17:08) Miből van a baj?
  • DRacsi: 27 éve nyomom a városban, de amikor hátrafordultam mindig ráfutás lett belőle...... soha NE fordul... (2014.05.08. 14:41) Jó tanácsok városi közlekedéshez - motorosoknak

A 8 legjobb old-school motoros bukósisak

2016.07.15. 00:23 Motoros Family

Ha motoros kiegészítőkről van szó, szerintem egyet értünk, hogy vásárolni nem csak a hölgyeknek öröm. A gyönyörű, reneszánszukat élő bukósisak trendek közül pedig talán a legérdekesebbek, a vintage darabok, amelyek már első ránézésre is magukkal hordozzák a régi idők motoros élményeit. Íme a legmenőbb darabok, amiket mi is szívesen a fejünkre kapnánk.

1. Ha imádod, hogy az arcodba csap a szél, de a zajt nem bírod elviselni, ezt a szépséget Neked találták ki. Az RJ Platinum R -nek kivehető üvege és nagyszerű szellőztető rendszere van, nem mellesleg pedig nagyon vagány egy darab.
1_1.jpg

2. Torc Racing T5o Uniun Jack : Vékony kialakítás, retro stílusú festés és puha velúr bélés, ami elvezeti a nedvességet. Főnyeremény.
2.jpg

3. Ha szereted a katonaság inspirálta kiegészítőket, akkor ezt imádni fogod. A Premier Jet Vintage tökéletes matt, katonai zöld festéke és nagy csillagot prezentál a bukóján. A megjelenésénél már csak a visszahúzható napellenző és a mindössze 9oo grammos sólya teszi ellenállhatatlanná.
3.jpg

4. Az RSD Viva-ba van szerelve egy mosható antibakteriális bélés és légbeszívókák. Nem mellesleg pedig szerintünk az egyik legjobb retro desginal rendelkezik, természetesen modern kivitelben.
4_1.jpg

5. Biltwell Gringo S, vissza a 7o-es évekbe. A sisakon kézzel festett csíkok, benne pedig kézzel varrott steppelt bélés található. A kényelmet egy speciális áll pad növeli, ami még ellenállhatatlanabbá teszi a bukósisakot.
5.jpg

6. A Tachibana GT -750 Grand Prix-et ajánljuk minden olyan bukó rajongónak, aki imádta a Bell Star II.-t. Abszolút lenyűgöző színhasználat, matt fehér felső résszel. Ha valaki talál Európában csörögjön ránk, mert mi sajnos egyelőre csak az államokban láttunk hasonlót.
6.jpg

7. Ez a kissé Mad Max-es bukó a matt fekete kompozit külső rétegével csökkenti az arcunkba csapódó szelet és védi a koponyánkat. Az állítható áll tartó pedig általános pánik hangulatot kelt majd az utakon. Bűnüldözésre fel!
7.jpg

8. A legletisztultabb tervezésű bukó díját pedig a Gmax GM65 kapja. Ha önmagában nem nyerte volna el elsőre a tetszésedet a matt fekete retro bukó, az UV4oo árnyékolójától, ami egy pillanat alatt könnyen lepattintható és a minden időjárási körülményekhez alkalmazkodó Coolmax bélésére biztosan nem tudsz majd nekem mondani. Ha ez mind nem lenne elég, egy belső kommunikátori rendszer segít a csoportos, bandázós túrák kivitelezésében.
8.jpg

A lista persze szinte végtelek, hiszen nap mind nap jönnek ki újabbnál újabb, utazási élményt javító, bukókkal, amik persze a régi időket idézik külsőleg. Nincs is jobb egy szuper technológiás, kényelmes, mégis vagány megjelenésű kiegészítőnél. Azt hiszem erre mondják, hogy kombináld a kellemeset a hasznossal!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motorosfamily.blog.hu/api/trackback/id/tr918866916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása