A Motoros Family-ről

Közösség

Friss topikok

  • Kocsó: Egy oktatótól hallottam azt a tippet, hogy sötétben rendszeres időközönként érdemes rövidet dudáln... (2015.01.20. 09:53) Éjszakai motorozás
  • cartshee: Mióta "megnyitották" előttünk a buszsávokat, azóta csodálatos a városban robogni.. vannak sűrűbb s... (2014.07.14. 14:18) Miért is jó robogózni?
  • Kelly és a szexi dög: és ez az autóvezetésre is igaz... (2014.05.19. 13:40) Vezetés? Technika?
  • torró: Hát igen. Nincs biztosíték arra, ha motorra ülsz bármi történhet. De ez igaz mindenre.Furcsa dolgo... (2014.05.18. 17:08) Miből van a baj?
  • DRacsi: 27 éve nyomom a városban, de amikor hátrafordultam mindig ráfutás lett belőle...... soha NE fordul... (2014.05.08. 14:41) Jó tanácsok városi közlekedéshez - motorosoknak

Miért randizz motorossal?

2015.03.05. 16:41 Motoros Family

Ha neked is az életed a motorozás, valószínűleg egyetértesz abban, hogy a legnagyobb öröm, ha meg tudod osztani ezt a szenvedélyt a hozzád legközelebb álló emberrel. Persze az is nagyon jó, ha a szerelmed mögötted ül, de ha külön motorral faljátok a kilométereket, annak még különlegesebb varázsa van. De nem csak ezért jó motorost választani párnak, sok más tekintetben is jobban jársz. (Figyelem, az alábbi cikket egy humoros írásnak szántuk, ha úgy véled, nem vagy fogékony a tréfára, kérjük görgess tovább :) )

Nos, a motorosok szeretik a kalandokat. Nem a kapcsolati kalandozásokra gondolunk (bár biztos van olyan is), de az biztos, hogy egy vérbeli rájder mindig vevő egy kis őrültségre, a hétköznapokban is  – és éppen ezért olyan izgalmas. Arról nem is beszélve, hogy a sok lóerő megzabolázásához bizony kell vér a pucába, szóval akinek ehhez van mersze, az esélyes, hogy  a mindennapi életben is egy bevállalós vagány. Szóval unatkozni tuti nem fogsz mellette.tumblr_m8skpas4ci1qj7z0go1_500.jpg

Alapból büszkeségre ad okot, hogy a csajod/pasid valami olyan dolgot csinál, amit nem minden földi halandó. Ha egy társaságban azt kérik, mesélj róla, mégiscsak jobban dagad a melled, ha azt mondod, „egy motorossal járok”, nem igaz? Srácoknál ez duplán igaz, a motoros leányzók ugyanis még ritkább faj, ezért mindenki elismerő bólogatásokkal fogja nyugtázni, ha kijelented, hogy szíved hölgye a fakanál mellett a gázmarkolatot is profin kezeli.

Egyébként is, egy motoros szívdöglesztően néz ki, és pont. Egy feszülős bőrruha, egy sokat sejtető szempár a bukó nyílásán keresztül mindig figyelemfelkeltő… ha egy motoros a hosszú szerpentinezés közben betér egy kis vendéglőbe meginni egy kávét, melyik szempár nem szegeződik rá, most őszintén!?

A motorosok – néhány kivételtő eltekintve, de mint tudjuk, a kivétel erősíti a szabályt – nem kényeskedő, piperkőc alakok, így nem kell a miatt aggódnod, hogy életed párja egy utazásra például a fürdőszoba/konyha/gardrób egész tartalmát el akarja majd vinni. Aki sokat utazik két keréken, megtanul praktikusan bepakolni és jól kihasználni a helyet, így nincs nyafogás a kevés cucc miatt.

Találékonyság, rugalmasság, gyors észjárás – ez mind elengedhetetlen a motorozáshoz, hiszen bármikor szükség lehet rá, hogy pillanatok alatt dönts, hogy ügyesen megoldj egy helyzetet, és ha a nyeregben megy, nyilván a hétköznapi életben is így van ez. Csak győzz visszavágni a szócsatákban.

Ha vasárnapi pihenésképp kedved támad gurulni egy kicsit, valószínűleg nem fogod azt hallani, hogy „Ne menj sehová!” – a párod szíves örömest elenged, vagy ami még valószínűbb, veled tart majd.

No meg azt sem kell a szőnyeg alatt kúszva beadagolni, hogy szükség volt egy új alkatrészre a paripába, mert a másik is nagyon jól tudja, hogy megy ez. Maximum abban a hónapban nem vacsiztok étteremben… a motoros úgy sem olyan fajta, hogy szívesen költene puccos helyek méregdrága kajáira. Abból kijön egy tank benzin!

A lagzi kérdésében is könnyedén dűlőre fogtok jutni – naná, hogy motoros esküvő lesz, a haverok felvonulnak a gépekkel, szabályzás, esetleg egy kis gumifüst, meg ami még kell. Hintó? Ugyan!

soulmates.jpg

Aztán pedig jöhetnek a csemeték, akiknek már nyilván két kerékre születnek, így nem is kérdés, hogy hamarabb fog tudni motorozni, mint járni. És egy motoros csaj biztosan nem akar majd anyámasszony katonáját nevelni a gyerekből, szóval az a mondat ritkán fog elhangzani, hogy „Jajj, megüti magát a Döncike” – igen, benne van a pakliban. Na és? Még így is a legjobb féle „drog”, és ezt mi, motorosok nagyon jól tudjuk. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motorosfamily.blog.hu/api/trackback/id/tr97243635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása