A Motoros Family-ről

Közösség

Friss topikok

  • Kocsó: Egy oktatótól hallottam azt a tippet, hogy sötétben rendszeres időközönként érdemes rövidet dudáln... (2015.01.20. 09:53) Éjszakai motorozás
  • cartshee: Mióta "megnyitották" előttünk a buszsávokat, azóta csodálatos a városban robogni.. vannak sűrűbb s... (2014.07.14. 14:18) Miért is jó robogózni?
  • Kelly és a szexi dög: és ez az autóvezetésre is igaz... (2014.05.19. 13:40) Vezetés? Technika?
  • torró: Hát igen. Nincs biztosíték arra, ha motorra ülsz bármi történhet. De ez igaz mindenre.Furcsa dolgo... (2014.05.18. 17:08) Miből van a baj?
  • DRacsi: 27 éve nyomom a városban, de amikor hátrafordultam mindig ráfutás lett belőle...... soha NE fordul... (2014.05.08. 14:41) Jó tanácsok városi közlekedéshez - motorosoknak

A Motoros Family adományokat gyűjt

2014.11.19. 13:42 Motoros Family

Az ünnepek közeledtével egyre többet gondolunk arra, hogy milyen jó lenne segíteni azoknak, akik sorsa nehezebb a miénknél. Most a MOL Motoros Family minden lehetőséget megteremt arra, hogy segíthessünk. A kétkerekű család országos adománygyűjtést szervez egész novemberben, az ország összes MOL- kútján.

EPA_KO_MOL.jpg

Amikor segíteni szeretnénk, talán nem is tudjuk, hogyan induljunk el, hiszen rengeteg családnak kell nélkülöznie, számtalan szervezet – így például kórházak, gyermekotthonok, iskolák – küzd a fennmaradásért. A gyűjtés szervezői sem tudták eldönteni, hogy az első adománygyűjtő akcióval melyik szervezetet támogassa, így arra kértük a Motoros Family tagjait, segítsenek meghozni a döntést. A Facebookon úgy döntöttek a közösség tagjai, hogy az adományok a Bethesda Gyermekkórházhoz, valamint a rászorulókat támogató Centerke Adományozó Központhoz kerüljenek.

A Centerke Adományozó Központon keresztül olyan személyeknek és családoknak nyújthatunk segítséget, akik szociálisan rászorulnak. Sok esetben a tárgyi formában érkező támogatás, néhány meleg pulóver, némi élelmiszer életmentő segítséget jelenthet. A szervezet egész évben fogadja az adományokat szegedi központjában, és az egész országot lefedő támogató rendszere által sokaknak segít. Most a Motoros Family tagjainak adományaiból ez a szervezet is részesül.

A Bethesda Kórház Alapítványhoz az adományok közül azok fognak kerülni, amelyeknek a gyermekkórház a legnagyobb hasznát veszi. Őket különösen a következő adományokkal segíthetjük: játékok (ha nem plüss), gyermekeknek szóló könyvek, gyermekruhák, takarók, ágynemű, pizsama, pelenka és mosószer. A Bethesda Gyermekkórházat azonban nemcsak tárgyi adományokkal segíthetjük. Ha nem tudtok részt venni a novemberi adománygyűjtésben, más formában is segíthetitek a szervezetet. Az alapítvány minden felajánlást szívesen fogad a következő bankszámlaszámon: 10300002 – 20350699 – 70073285 (MKB Bank). A felajánlásokat az égéssérült gyermekek szülei részére épülő anyaotthonra fordítják.

Ezen kívül a jókívánságaitokkal is hozzájárulhattok a gyermekek mielőbbi felgyógyulásához. A beérkezett üzeneteket eljuttatjuk a gyermekekhez, ezzel is erőt adva nekik. A jókívánságokat várjuk az info@motorosfamily.hu e-mail címre.

Arra biztatunk most mindenkit, hogy nézzen szét otthon, hátha akad egy-két kinőtt vagy nem használt ruha, feleslegessé vált játék, könyv, vagy műszaki eszköz. A MOL- kutakon minden tárgyat, könyvet, ruhaneműt fogadnak, amit már nem használunk, de még jó állapotú, valamint tartós élelmiszereket vagy tisztítószereket is szívesen fogadnak.

 

Néhány tipp, hogy mit ajándékozhatunk:

Tartós élelmiszereket: konzerv, száraztészta, rizs, olaj, édesség, tea, kávé, üdítőital

Ruhaneműt: gyermekruházat minden méret, felnőtt ruházat, kabát, cipő, ágynemű, pizsama

Játékokat: plüssjáték, társasjáték, kártya, minden egyéb, ami nem plüss játék

Könyveket: tankönyvek, mesekönyvek, regények

Háztartási eszközöket: kenyérpirító, vízforraló, kávéfőző, edények, étkészlet

Műszaki cikkeket: tv, videomagnó, rádió, cd lejátszót

Egyéb tárgyakat: babakocsi, konyhai eszközök, különböző szerszámok, takaró, párna

Tisztító- és tisztálkodó szereket: szappan, mosószer, mosogatószer

 

Az ország összes MOL- kútján várják becsomagolt ajándékaitokat. Hozzátok el Ti is adományaitokat a hozzátok legközelebb eső helyszínre! A töltőállomások listáját ITT találjuk. Az ajándékokat decemberben adják a motorosok a két szervezetnek. 

 

face_kep_400x209_2.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motorosfamily.blog.hu/api/trackback/id/tr366910447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása