A Motoros Family-ről

Közösség

Friss topikok

  • Kocsó: Egy oktatótól hallottam azt a tippet, hogy sötétben rendszeres időközönként érdemes rövidet dudáln... (2015.01.20. 09:53) Éjszakai motorozás
  • cartshee: Mióta "megnyitották" előttünk a buszsávokat, azóta csodálatos a városban robogni.. vannak sűrűbb s... (2014.07.14. 14:18) Miért is jó robogózni?
  • Kelly és a szexi dög: és ez az autóvezetésre is igaz... (2014.05.19. 13:40) Vezetés? Technika?
  • torró: Hát igen. Nincs biztosíték arra, ha motorra ülsz bármi történhet. De ez igaz mindenre.Furcsa dolgo... (2014.05.18. 17:08) Miből van a baj?
  • DRacsi: 27 éve nyomom a városban, de amikor hátrafordultam mindig ráfutás lett belőle...... soha NE fordul... (2014.05.08. 14:41) Jó tanácsok városi közlekedéshez - motorosoknak

Biztonságos Közlekedés Napja a drivingcampen

2014.05.08. 15:10 Motoros Family

Május a biztonságos közlekedés hónapja, melyben természetesen a Motoros Family is aktívan részt vesz. Május 16-án megszervezzük a Biztonságos Közlekedés Napját, melynek helyszínéül a drivingcamp Hungary szolgál majd.

kep1.jpg

Lehet, hogy már hallottál is erről a létesítményről, hiszen lassan 2 éve, hogy megnyitott Budapesttől nem messze, a szép környéken fekvő Zsámbékon. Jobb helyszínt már csak azért sem választhattunk volna, mert jelenleg ez az egyike Európa legmodernebb közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai központjainak. A hatalmas alapterületű tanpályán motorosok mellett autósoknak, teherautó- és buszvezetőknek szoktak tréningeket tartani, melyeknek lényege, hogy a hétköznapi közlekedés során előforduló szituációkat idéznek elő a pályán, például eső, csúszós út, meredek lejtő - és a kialakuló veszélyhelyzetek elhárítását valamint kezelését lehet gyakorolni. Nagyon érdekes, és jó hogy van végre egy ilyen hely, ahol életszerű helyzetekbe „csöppenhetünk”, hogy ne élesben, a nyílt utakon kelljen mindezt először megtapasztalni. Ha bármikor próbára tennéd a vezetési tudásodat, érdemes ide ellátogatni.

 

Addig is ne feledd: május 16-án várjuk ott a Motoros Family tagjait. A program regisztrációhoz kötött, és a helyek hamar beteltek már. Érdemes azonban követned a Facebook oldalt, hiszen folyamatosan tájékoztatunk az eseménnyel kapcsolatban.

 

Ha regisztrációdat elfogadtuk, téged is várunk május 16-án! Nagy parkoló van az épület előtt, tehát bármivel jössz, ott le tudod tenni, és szendviccsel sem muszáj készülni, mert éttermet is találsz házon belül.

 

kep2.jpg

Ha Budapest irányából jössz, az M1-es autópályáról a Zsámbék/Herceghalom kijáratnál kell letérni. A lehajtó után, Zsámbék irányába kell balra kanyarodni, majd ezen az úton 2 km-t továbbhaladva, bal oldalon lesz a tanpályához vezető drivingcamp bekötőút.

A rendezvény után  látogass vissza ide a blogra, hiszen beszámolóval is készülünk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motorosfamily.blog.hu/api/trackback/id/tr846135560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása